Stress..

Tegenwoordig hebben veel mensen last van zowel acute stress als chronische stress. Chronische stress is iets wat zich vaak in de loop der jaren stukje bij beetje door levensgebeurtenissen en levensstijl opbouwt.  Vaak hebben we het niet zo goed door dat we stress hebben totdat het zo opgebouwd is dat je last krijgt van allerlei klachten als constante vermoeidheid, hoofdpijnen, slecht slapen, overprikkeld zijn, maagproblemen, spierpijn, zenuwpijn,  niet meer goed kunnen nadenken, een wattenhoofd gevoel tot een burnout. 

Mensen merken dat ze langzaam veranderen, minder energie, levenslust, plezier of intelligentie ervaren. Ze merken dat ze niet meer zijn wie ze waren en daardoor gefrustreerd raken of zich er bij neerleggen dat ze hiermee moeten leven.  Dit is is bij de meesten absoluut niet nodig. 

Over het algemeen zien mensen stress als iets psychologisch wat je maar met de kracht van gedachten moet oplossen. Natuurlijk zit daar een kern van waarheid in, maar stress  en de gevolgen daarvan op energie, karakter en alle aspecten van wie je bent is meer biologisch dan psychologisch. 

Vanuit deze gedachten en vele onderzoeken met verbazingwekkende resultaten kijken we vanuit stressologie naar het lichaam en de bouwstenen ervan.  Gelukshormonen!!! Via testen en meten  kijken hoe je er voor staat qua gelukshormone en van daaruit een plan maken om je binnen no-time weer op de rails te krijgen.  Veel mensen merken binnen binnen een paar weken al grote verschillen. Na een paar maanden is het meestal al voldoende weer opgebouwd om de gelukshormonen weer op peil te hebben en stressvrij te zijn. 

Een intake consult Stressologie inclusief meting duurt ongeveer 45 min en kost Eur 75,-.  


Voor meer informatie mail naar info@dianaenglish.com of bel naar 06-13731812. 


* Diana is KTNO geaccrediteerde Stressoloog. 

E-mailen
Bellen
Instagram